Et gele negle startsæt en god investering.

Hvis du vil spare penge på dit negle budget starter det hele med at gele negle startsæt. Selv om at de nye teknikker med negle gele har gjort det betydeligt mere økonomisk at få lavet negle i en neglesalon, fordi produkterne har udviklet sig. Så hvis du passer en smule på dine negle, kan regne med at de holder op til 14 dage.

Men det er stadig 2 gange neglesalon på budgettet hver måned, det løber op og bliver til mange penge i løbet af et år.

Gå på nettet og anskaf dig et gele negle startsæt, Når du vælger, skal et af kriterierne du vælger ud fra, udover selvfølgelig hvilke varer der i pakken, være hvilket undervisningsmateriale følger der med.

Til de helt billige gele negle startsæt, skal du være heldig hvis der er en dårligt tegnet instruktion på kinesisk.

Til de bedre gele negle sæt følger der cder med, hvor du nemt kan se hvordan du skal gøre.

Du kan også vælge den dyre løsning at tage et negle kursus hvor du bliver uddannet til negletekniker og lære at lave gele negle.

Det der umiddelbart kan anbefales er en fusions løsning, eller en løsning med løbende overgang.

Du vælger et sæt hvor “værktøjet” og materialerne er i god kvalitet, det er vigtigt at du ikke falder for kvantitet fremfor kvalitet. Der er meget stor forskel på kvaliteten af materialerne.

Du skal sørge for at der følger en god brugsanvisning, hvor du lære at lave grund teknikkerne, hvis der er cder er det super, men du kan også finde en masse om emnet på Youtube.

Når du så har haft sættet, og haft tid til prøve dig frem, øvet dig og har lært dig selv de mest grundlæggende teknikker, kommer den løbende overgang ind i billedet. Efter du har øvet dig i 14 dage til en måned, har du fået fornemmelse for hvad du finder nemt og hvad du finder svært.

Hvis vi som eksempel siger at du syntes det er svært at lave french tip, så bestiller du tid hos en god neglesalon.

Når du så kommer ned i salonen siger du at du gerne vil have lavet French Tips, så holder du meget godt øje med hvordan de gør. Hver gang du synes noget er svært så tager du i neglesalon og lader dem vise hvordan du gør. Du får lavet negle og samtidigt lært hvordan man gør. Det er lidt ligesom en studietur.

For gode tilbud på negle produkter klik – her

Categories: Blog